DANCE & GET FIT

Tiešsaistes Kurss

Iegādājies DANCE & GET FIT jau šodien!

Maksā vienreiz, trenējies jebkurā laikā un vietā, un atkārto, cik vēlies!

Jautri un izaicinoši AUGSTAS KVALITĀTES Deju kardio un fitnesa treniņi stilīgas mūzikas pavadībā

Deju fitnesa kombinācijas ir intensīvas, ļoti daudzpusīgas, dažādos stilos un līmeņos. Tas liks tev krietni pasvīst!

  • Efektīvi deju kardio un deju kombo (1 stunda HD video)
  • PRO ieteikumi un padomi sevis mīlestībai
  • Piekļuve PDW© Community

€128,00

Deju treniņi ir vienkārši, tajā pašā laikā jautri un izaicinoši. Tāpēc neatkarīgi no tā, vai esi pieredzējis PRO vai pilnīgs iesācējs, šie treniņi tev būs noderīgi.

Lai dejotu mājās, nav vajadzigs īpašs aprīkojums vai deju pieredze. Vienkārši atbrīvo vietu savā viesistabā, uzvelc miļākās drēbes un sac kustēties!

Turklāt saņemsi PRO padomus, kas ir stratēģiski izstrādāti, lai palīdzētu tev ātrāk redzēt un sajust rezultātus.

Trenējies savā tempā, ērti atrodoties mājās, vai paņem treniņus līdzi savās ierīcēs un trenējies jebkurā vietā un laikā.

  • Dedzini kalorijas neizejot no mājas
  • Trenējies dienās kad vari
  • Izbaudi dažādus deju stilus un modernu mūziku. Tev nebūs garlaicīgi.
  • Iemācies deju kustības un iegūsti pārliecību.
  • Tikai dažos video ir nepieciešams paklājiņš un mazas hanteles, taču tā vietā varat izmantot ūdens pudeles.

ATSAUKSMES

“Man ļoti patika šis kurss, pasniedzēji kā arī mūzikas izvēle. Es ne tikai iemācijos dejot, bet arī nometu svaru un kļuvu laimīgāka. Ļoti iesaku kārtīgai izsvīšanai un pārliecības veidošanai!”
Linda
LONDONA, ANGLIJA
“Tagad es varu trenēties jebkurā laikā un jebkurā vietā. Man nav jāuztraucas par to, cik labas vai sliktas ir manas deju kustības, kā es izskatos, kad esmu ļoti nosvīdusi vai ar sarkanu seju. Paldies par šo jauko deju fitnesa kursu, iesaku visiem!”
Alana
MILĀNA, ITĀLIJA
“Lieliski treniņi! Atgrieza man pārliecību, līdz ar to mainīja manu dzīvi. Lieliskas kombinacijas, dažas diezgan izaicinošas, bet man tas patika. Un tas viss no manām mājam! Ja es varētu piešķirt jums vairāk nekā piecas zvaigznes, es to darītu.”
Blanka
MADRIDE, SPĀNIJA
“Esmu pateicīga Pro Dance Workout par šo tiešsaistes iespēju trenēties mājās. Esmu divu bērnu māte un man nav laika iet uz Jūsu studiju, tāpēc šis kurss man ir ideāli piemērots. Iesaku visām mammām, kurām trūkst laiks.”
Rita
RĪGA, LATVIJA

TRENĒJIES MĀJĀS

Nav nozīmes tam, vai tev ir ritms vai ir pieeja tuvējai deju studijai. Pateicoties PDW©, ikviens var trenēties aizraujošas un modernas mūzikas pavadībā no savas mājas. Trenējies savā tempā, ērti atrodoties mājās, vai paņem treniņus līdzi savās ierīcēs un trenējies jebkurā vietā un laikā.

MŪSU ATBALSTĪTĀJI